Sugar Fantasie

Sugar Fantasie
Kreatív torták, Cukorvirágok

2014. június 18., szerda

Orchidea zuhatag torta




Hát ez egy nagyon emlékezetes tortám. Tulajdonképpen a cukorvirág gyártást ezzel a tortával kezdtem el. Jaj bocsánat most füllentettem, a cukorrózsával kezdtem, mint ahogy átalában mindenki kezdi, csakhogy a rózsa pont a legnehezebb cukorvirágok közé tartozik. Sokkal könnyebb először ilyen egyszerűbb felépítésű, kevesebb szirommal rendelkező virággal kezdeni a cukorvirág gyártást.
     Teljesen saját elképzelés alapján egy tortadíszítő versenyre készült ez a torta, amit most inkább nem is minősítenék. Legyen annyi elég, hogy azóta tudom, hogy nem érdemes akármelyik torta versenyre benevezni. A színvonal nagyon fontos. Egyébként a torta helyezett lett, de mégis úgy gondolom , hogy nem a megfelelő helyen. Egyébként az egyik kedvenc ízem csokis mogyorókrém torta. Gyakran és szívesen sütöm családomnak.  A burkolat fondan és az orchideákat természetesen cukormasszából készítettem.




Szeretném tőletek megtudni, hogy nektek mi is jut erről a tortáról eszetekbe. Nagyon kíváncsi lennék, ti milyen alkalomra tudnátok elképzelni. Kommentben várom felvetéseiteket.

                                                                              
                                                                                                   

            Copyright © Sugar Fantasie. Minden jog fenntartva                     






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése